Izaberi svoj grad:

Činjenice

8 razloga zbog kojih svi žele da rade sa nama:

✔ Pronalazak i privlačenje novih klijenata
✔ Oglašavanje bez novčanih troškova
✔ Vaša ponuda na našem dnevnom newsletteru
✔ Vaša ponuda na našim Facebook i Twitter stranicama
✔ Vaša ponuda je ponuda dana na PopustiSe
✔ Preko nas tačno znate koliko novih klijenata dobijate
Zagarantovana i redovna uplata na Vaš račun
✔ Zajedno prodajemo vašu uslugu

PopustiSe.rs portal namijenjen grupnoj online kupovini, koja je apsolutni hit posljednih godina u svetu. Naime, PopustiSe predstavlja web servis koji omogućava grupi korisnika najveće moguće popuste i to od 50 do 90%, a partnerima veliku promociju, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i garantovan novac. PopustiSe se temelji na dnevnim ponudama određenih usluga ili proizvoda na nivou jednog grada. Tako, naprimer, na PopustiSe se mogu promovisati posebne ponude za restorane, kafiće, fitness i spa centre, stomatološke ordinacije, kozmetičke i frizerske salone, razne kurseve, ulaznice za bioskop, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.

Oglašavanje na PopustiSe, za razliku od drugih načina oglašavanja, Vam omogućava da znate koliko tačno ljudi vam mi dovodimo. Cilj Vaše akcije je promocija, a ne isključivo zarada.

Pogledajte da li i Vaša firma zadovoljava uslove potrebne za učešće i ne oklijevajte da nam pošaljete predlog Vaše ponude dana.Činjenice, Dnevne ponude, PopustiSe


POVRATAK
NA VRH