Izaberi svoj grad:

Tretman ULTRAZVUČNE KAVITACIJE sa LIMFNOM DRENAŽOM regije po izboru u trajanju od 1h za 690 din!

690din

Vrednost
3500din
Popust
80%
Ušteda
2810din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

19 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata tretman ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom


  • Jedan kupon važi za jednu osobu


  • Možete kupiti više kupona


  • Jedan tretman traje 60 minuta


  • Obavezno zakazati termin telefonom koji se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da otkažete ranije, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 10. jula 2018. godine

Tretman ULTRAZVUČNE KAVITACIJE sa LIMFNOM DRENAŽOM regije po izboru u trajanju od 1h za 690 din! Tretman ULTRAZVUČNE KAVITACIJE sa LIMFNOM DRENAŽOM regije po izboru u trajanju od 1h za 690 din!


Borba protiv suvišnih kilograma i celulita gotovo da nijednoj ženi nije strana - tokom leta ili hladnijih dana, svaki kilogram se primeti, bez obzira na to koliko ga skrivale mi ispod slojeva odeće. Ipak, uz ultrazvučnu kavitaciju nema razloga za paniku, naročito ako tretmane radimo u seriji - obično se preporučuje pet tretmana, zato snižavamo cenu upravo ovakvog paketa i to u samom centru grada!


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Ultrazvučna kavitacija podrazumeva neinvazivan, bezbolan, siguran i brz metod alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, celulit i zateže koža. Ono što je najbitnije jeste da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Tretirano pordručje prelazi se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i slektivno razbijaju stanice masnih ćelija, a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekcenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Izvodi se Pluton aparatom uz ultrazvučni gel kao medijum. Preporuka posle tretmana je unošenje veće količine tečnosti. Pre tretmana nisu potrebne specijalne pripreme. Za bolji efekat se preporučuje minimum 5 tretmana. Razmak između tretmana je 7 dana. Dovedite svoje telo u formu pred leto!


Pogodnosti:

✪ Tretman ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom u trajanju od 1h


✪ Odstranjuje masne ćelije, celulit i zateže kožu


✪ Tretirano područje se prelazi specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo


✪ Selektivno razbijaju stanice masnih ćelija, ne oštećujući okolno zdravo tkivo


✪ Savršena nehirurška alternativa liposukciji


✪ Neinvazivan, bezbolan, siguran i brz tretman


✪ Ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2-4 cm po tretmanu, a na butinama od 1 - 2.5cm po tretmanu


✪ Izmereni gubitak se ne vraća, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. jo-jo efektaStudio lepote Lady 9 nalazi se u Prvomajskoj ulici u Zemunu. Ovde možete dobiti najrazličitije tretmane: kavitaciju, elektrostimulaciju, anticelulit masažu, masažu lica (gel kolagen, elastin, vitamin c), relax masaža sa ili bez čokoladnog ulja, terapeutska masaža i još mnogo toga. Ovde ćete se sigurno opustiti i uživati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Prvomajska 2d, Zemun

Beograd, Srbija

Radno vreme:
utorak-nedelja od 11h-21h
ponedeljak od 15h-21h

 

Dodatne ponude

1490din
Vrednost
7000din
Popust
78%
Ušteda
5510din
1900din
Vrednost
9000din
Popust
78%
Ušteda
7100din

POVRATAK
NA VRH