Izaberi svoj grad:

Trebinje-Sarajevo-Dubrovnik-Višegrad: Jedno noćenje sa doručkom za 390 din i 47€!

390din

Vrednost
390din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

17 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: vaucerom od 390 din ostvarujete mogucnost kupovine aranzmana za Trebinje-Sarajevo-Dubrovnik: Jedno noćenje sa doručkom za 47 eur


  • Termini polazaka su: ✈ 10.04.2020.


  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Kontakt telefon agencije se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

Trebinje-Sarajevo-Dubrovnik-Višegrad: Jedno noćenje sa doručkom za 390 din i 47€! Trebinje-Sarajevo-Dubrovnik-Višegrad: Jedno noćenje sa doručkom za 390 din i 47€! Trebinje-Sarajevo-Dubrovnik-Višegrad: Jedno noćenje sa doručkom za 390 din i 47€!


Obilazak čarobnih gradova u kojima ćete malo zastanete i zaboravite na prebrzi tempo života.

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je i važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Svake je godine grad na reci Miljacki domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera. Sarajevo - Olimpijski grad i grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom. Duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Trebinje se nalazi na samom jugu Hercegovine u najjužnijem delu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, u dolini nekada najveće evropske reke ponornice Trebišnjice, koja protiče kroz grad.Od Dubrovnika je udaljen oko 27 km. Za Trebinje se kaže da je „grad sunca i platana“, a jedan je od najljepših gradova. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Plan putovanja:
1.Dan - Beograd
Sastanak putnika oko 23.45 časova na parkingu preko puta Sava centra. Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan - Sarajevo - Trebinje
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Trebinja. Smeštaj u hotel. Odlazak u obilazak grada. Pešačka tura. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan - Trebinje - Dubrovnik - Višegrad - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Dubrovnik. Obilazak grada (Obilazak stare luke, zidina, tvrđave, Straduna, crkva Sv.Vlaha, Knežev dvor). Slobodno vreme. Fakultativno vožnja brodićem. Povratak u Trebinje i nastavak putovanja ka Višegradu. Pauza u Višegradu. Obilazak starog mosta, čuvene "Ćuprije na Drini", kompleksa Andrić grada. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska posle ponoći.

Hotel 3* (Leotar, Platani, Viv...) se nalazi u gradu. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 01.01.2020. Licenca OTP 3/2020, kategorije A 40 od 21.01.2020.


Aranžman uključuje:
- Prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sedišta, prema programu (dvd, AC)
- Jedno noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto), u Trebinju hotelu sa 3*
- Smeštaj u 1/2, 1/2+1, 1/3+1 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
- Vodič
- Usluge tehničkog pratioca tokom putovanja
- Agencijske usluge

Aranžman ne uključuje:
- Putno zdravstveno osiguranje 260 din
- Individualni troškovi
- Ulaznice

Fakultativni izleti:
* Izlet Dubrovnik - 15€
* Vožnja brodićem - 10€
* Obilazak Manastira Tvrdoš i crkve Gračanice - 5€
* Doplata za 1/1 sobu - 15€

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Budimska 7

Beograd, Srbija

Telefon: 011/329-0988


www.lavli.rs

 

Dodatne ponude

350din
Vrednost
350din
Super cena!
150din
Vrednost
150din
Super cena!
439din
Vrednost
1240din
Popust
64%
Ušteda
801din
439din
Vrednost
940din
Popust
53%
Ušteda
501din

POVRATAK
NA VRH