Izaberi svoj grad:

TOP PONUDA! Punjenje usana filerom 0.50 ml ili punjenje bora hijaluronom.

2990din

Vrednost
15000din
Popust
80%
Ušteda
12010din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

15 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Jedan kupon važi za 0.5 ml


  • Ponuda važi punjenje bora nazolabijalnih ceonih vratnih ili punjenje usana polutrajnim filerima ili filerima hijalurona + poklon mezoterapija lica


  • Obavezno zakazivanje ranije telefonom koji se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskoriščen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 20. februara 2019. godine

TOP PONUDA! Punjenje usana filerom 0.50 ml ili punjenje bora hijaluronom. TOP PONUDA! Punjenje usana filerom 0.50 ml ili punjenje bora hijaluronom. TOP PONUDA! Punjenje usana filerom 0.50 ml ili punjenje bora hijaluronom.


Popunjavanje bora, nazolabijalne, čeone, vratne i jagodične bore, punjenje jagodica i zatezanje lica i vrata ili punjenje usana filerima hijalurona ili biopolimera 0,50ml

Usne nas oduvek asociraju na poljupce.. tople i nežne, sočne i setne. Poljupcem započinjemo i završavamo svoje najveće ljubavi. Ispraćamo i dočekujemo voljene. Čestitamo jubileje i ispraćamo one koji se ne vraćaju. Uradite tako malo da Vaš poljubac postane nezaboravan, a Vaše usne upečatljivi deo Vašeg lica. Podmladite ih i uvećajte!


PopustiSe i dobiceš više za manje para!

Usne su centralna zona na našem licu i često same “govore” o nama umesto nas. Sve može da bude dopadljivo i seksi na njima... njihova veličina, boja, oblik (srcolika gornja usna ili veća donja usna), ili provokativni uglovi usana. Prirodne i punije usne izgedaju mladalački, kao što prazne i usahle odaju zrele godine.

Mnogo je mogućnosti za korekcije usana u smislu povećanja volumena i reoblikovanja, a naša preporuka je trajna metoda - Sintetski materjal - Biopolimer.

Preparat je visoko polimerizovan što ukazuje na stabilnost njegovih molekula, kao takav on je trajno postojan jer ga odbrambene ćelije organizma ne tretiraju kao strano tkivo. Broj neželjenih reakcija praktično je sveden na minimum. Jednostavan je za upotrebu, estetski rezultati su odmah vidljivi, oporavak je brz, a rezultati su trajni. Preparat je izuzetno bezbedan i može se primenjivati kod svih, uz posebnu opreznost kod osoba koje su izrazito alergične. Jedini kandidati kod kojih je kontraindikovana primena Bioplimera, a i drugih preparata su pacijenti gde postoji ranica ili virozna promena na usnama (herpes).

Estetic centar S 'Auriege vam pruža kompletne usluge estetskih tretmana punjenje usana hijaluronom ili biopolimerom, popunjavanje nazolabijalnih bora, čeone, vratne i jagodične bore i kompletno zatezanje lica. Uz svaki kupljen vaučer gratis tretman ultrazvučni fejs lifting lica hijaluronom.


Grupna kupovina Beograd. PopustiSe.rs najbolji popusti. Salon S Auriege

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Danila Lekića Španca 9

Beograd, Srbija

Radno vreme:
ponedeljak-petak od 09-22h
subotom od 09-21h

 

Dodatne ponude

460din
Vrednost
1000din
Popust
54%
Ušteda
540din
380din
Vrednost
1200din
Popust
68%
Ušteda
820din
790din
Vrednost
1580din
Popust
50%
Ušteda
790din
150din
Vrednost
1350din
Popust
88%
Ušteda
1200din
1900din
Vrednost
4600din
Popust
58%
Ušteda
2700din
700din
Vrednost
4000din
Popust
82%
Ušteda
3300din
450din
Vrednost
960din
Popust
53%
Ušteda
510din

POVRATAK
NA VRH