Izaberi svoj grad:

Sat vremena KUGLANJA za 6 osoba radnim danima do 17h za 440 din!

440din

Vrednost
960din
Popust
54%
Ušteda
520din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

15 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata 1h kuglanja radnim danima do 17h


  • Kupon se može koristiti svakog radnog dana u teriminima do 17h


  • Možete kupiti više kupona, ali ih NE možete spajati


  • Kuponi se ne mogu koristiti za proslavu rođendana i team building


  • Neophodno je unapred zakazati telefonom kojise nalazina vašem plaćenom kuponu


  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da otkažete dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 30. jula 2018. godine.

Sat vremena KUGLANJA za 6 osoba radnim danima do 17h za 440 din! Sat vremena KUGLANJA za 6 osoba radnim danima do 17h za 440 din!


Uvek se trudimo da budemo prvi u nečemu posebno ako se to odnosi na nove trendove ili vrstu zabave. Često smo gledali u filmovima kako se ekipe okupe i umesto izlaska odu na kuglanje ali nismo imali gde da se oprobamo. Bowling je sada stigao i osvaja na prvi pogled! Zato svi željni zabave, sporta i novog iskustva nikako ne bi smeli da zaobiđu ovaj nov i jedinstven način izvrsnog provoda! Kupime PopustiSe kupon vaučer za kuglanje i uživajte sa društvom!


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Sat vremena kuglanja za ekipu od 6 osoba
Radnim danima
Iznajmljivanje opreme (cipele, čarape) nije uračunato u cenu
Lokacija - Novi Beograd

Kako bi se što bolje pripremili za uživanje u ovoj zabavi, uputićemo one koji još ne znaju u neka osnovna pravila. Osim što morate kuglom srušiti što više čunjeva treba znati i neke termine. Na primer, kad iz prve srušite sve čunjeve napravili ste "strike", u protivnom imate još jedan hitac da srušite preostale čunjeve. Ako preostale čunjeve srušite iz drugog bacanja ostvarili ste “spenk”. Jedna igra ima deset frejmova tj deset puta se postavljaju svi čunjevi, a u svakom frejmu ima dva bacanja.

Pre nego što krenete u osvajanje prvih poena u bowlingu i zauvek se „zarazite“ ovom igrom, potrebno je da znate i za bowling bonton da se u prostor ulazi isključivo u specijalnoj obući, da se između dva bacanja sedi u separeima kako ne bi smetali ostalim igračima i da je bitno da izaberete adekvatnu kuglu za sebe. Kugle teže između 2,72 i 7,26 kg, pa je bitno da izaberete primerenu težinu, kako ne bi narušili ravnotežu i pokvarili kontrolu prilikom gađanja.

Kako bi imali priliku da se Vi i Vaša ekipa uvežbate pre nego nekoga izazovete na takmičenje omogućili smo za Vas i petoro Vaših prijatelja sat vremena kuglanja u Žabac bowling klubu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Palmira Toljatija 7

Beograd, Srbija

www.zabacbowling.rs

 

Dodatne ponude

780din
Vrednost
1600din
Popust
51%
Ušteda
820din
1200din
Vrednost
2400din
Popust
50%
Ušteda
1200din
1900din
Vrednost
4600din
Popust
58%
Ušteda
2700din
599din
Vrednost
2050din
Popust
70%
Ušteda
1451din

POVRATAK
NA VRH