Izaberi svoj grad:

RELAX MASAŽA celog tela za OBA POLA (60 minuta) + ULTRAZVUČNO RAZBIJANJE bolnih tačaka za samo 690 dina umesto 1600 din

690din

Vrednost
1600din
Popust
56%
Ušteda
910din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

33 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda obuhvata: relax masažu celog tela za oba pola + ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka


 • Jedna osoba moze kupiti više kupona


 • Jedan kupon važi za jednu osobu


 • Tretman traje 60 minuta


 • Obavezno zakazivanje ranije telefonom


 • Ukoliko ne možete doći na zakazani termin, otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćen


 • Kupon možete iskoristiti
  od od 07. decembra 2017.
  do 06. februara 2018. godine

RELAX MASAŽA celog tela za OBA POLA (60 minuta) + ULTRAZVUČNO RAZBIJANJE bolnih tačaka za samo 690 dina umesto 1600 din RELAX MASAŽA celog tela za OBA POLA (60 minuta) + ULTRAZVUČNO RAZBIJANJE bolnih tačaka za samo 690 dina umesto 1600 din


Posle mnogo sedenja na poslu, predavanjima ili za računarom, svi smo se pomalo ukočili. Ali kako živimo u velikom gradu, prinuđeni smo da uvek negde jurimo i žurimo, po celi dan na nogama, ne štedeći svoje telo, tako da bi nam prijatna masaža savršeno odgovarala! Vreme je da se prepustite užitku jedne od najstarijih tehnika lečenja putem dodira i to kroz čak sat vremena, a rezultat je savršeno opuštanje, bolje zdravlje i naravno, dobro raspolozenje...

Po ceni od samo 490 dinara vodimo vas u salon lepote Lanami gde ćete uživati u relaks masaži celog tela sa aromatičnim uljima u trajanju od 60 minuta!

I TO NIJE SVE! Uz svaki PopustiSe kupon dobijate BESPLATNO tretman ultrazvučnog razbijanja bolnih tačaka u trajanju od 10 minuta!

PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ukoliko teško podnosite svakodnevne gužve i naporne radne dane i želite da bar na trenutak zaboravite sve probleme, usput i da uštedite 1010 dinara, dođite u "Lanami" i prepustite Vaše telo rukama profesionalnih masera sa bogatim radnim iskustvom! U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

RELAX MASAŽA celog tela za OBA POLA (60 minuta) + ULTRAZVUČNO RAZBIJANJE bolnih tačaka za samo 690 dina umesto 1600 din

Višegradska 6, lokal 7

Beograd, Srbija

Radno vreme:
ponedeljak-petak od 10-20h
subotom od 10-15h

 

Dodatne ponude

1490din
Vrednost
6000din
Popust
75%
Ušteda
4510din

POVRATAK
NA VRH