Izaberi svoj grad:

Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana.

690din

Vrednost
690din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

11 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za Rafting na Tari,
  Kupite kupon za 690 din i platite 65 € za Rafting na Tari i džip Safari,
  - Rafting na Tari
  - Džip safari i planinarenje kroz prašumu NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
  - Dva noćenja u drvenim bungalovima
  - Taksa za rafting u iznosu od 4,50 €
  - Boravišna taksa
  - Takse za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
  - Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  - Licencirani skiperi za divlje rijeke i vodiči za prašumu


 • Kupon od 690 din plaćate na portalu PopustiSe, a aranžman od 65€ plaćate direktno u kampu


 • Kupon važi za jednu osobu


 • Možete kupiti više kupona


 • Taksa za rafting 4,5 € (uključena u cenu)


 • Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžmet Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe – pre podne i posle podne


 • Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander


 • Moguća doplata za hranu:
  doručak 6€, ručak 12€ i večera 10€


 • Turisti koji dođu na rafting dobijaju rafting opremu: neoprensko odelo i čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše i kabanice


 • Obavezna najava unapred na mail highlandertim@hotmail.com ili telefonom +387.65.475.201, putem Vibera ili WhatsApp-a, i rezervisati najkasnije 15 dana pre dolaska u kamp


 • Rok iskoristivosti kupona od 15.04. do 30.09.2019.


 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti


 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana. Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana. Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana. Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana.


- Rafting na Tari sa dva noćenja u kampu
- Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska
- Taksa za rafting, boravišna taksa, prevoz u toku aranžmana
- Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Rafting u kanjonu Tare predstavlja spoj nezaboravne avanture i aktivnog odmora koji svako od vas mora bar jednom u životu iskusiti. Zato što pre rezervišite svoju rafting avanturu po ovoj neverovatnoj ceni.

A za sve iskonske ljubitelje prirode, koji vole planinarenja i osvajanje novih predela predlažemo baš ovaj aranžman jer on predstavlja savršen spoj: rafting Tarom, džip safari i hajking kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkoj jezera. Videćete predele poslednje prašume u Evropi „Perućice”, njen vodopada Skakavac koji je visok čak 73 m i sa Highlander Timom ćete osvojiti Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi.


PopustiSe i dobiceš više za manje para!

ARANŽMAN RAFTINGA NA TARI podrazumeva:
1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka „Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Mojkovačka 22, Foča, BiH

Cela Srbija, Srbija

Telefon:
+387 65 475 201

 

Dodatne ponude

990din
Vrednost
2300din
Popust
56%
Ušteda
1310din
3000din
Vrednost
5000din
Popust
40%
Ušteda
2000din
600din
Vrednost
2000din
Popust
70%
Ušteda
1400din
290din
Vrednost
500din
Popust
42%
Ušteda
210din
690din
Vrednost
1200din
Popust
42%
Ušteda
510din
1000din
Vrednost
3000din
Popust
66%
Ušteda
2000din
350din
Vrednost
900din
Popust
61%
Ušteda
550din
690din
Vrednost
1200din
Popust
42%
Ušteda
510din

POVRATAK
NA VRH