Izaberi svoj grad:

Pregled ortopeda i ultrazvuk po izboru (ramena, kolena, skočnog zgloba..)!

3200din

Vrednost
6400din
Popust
50%
Ušteda
3200din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

11 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata pregled ortopeda i ultrazvuk po izboru (ramena, kolena, skočnog zgloba...)


  • Jedan kupon važi za jednu osobu


  • Možete kupiti više kupona


  • Obavezno zakazivanje telefonom


  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite restoran minimun jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 14. jula 2018. godine

Pregled ortopeda i ultrazvuk po izboru (ramena, kolena, skočnog zgloba..)! Pregled ortopeda i ultrazvuk po izboru (ramena, kolena, skočnog zgloba..)!


Mišićno - koštane bolesti su česte, onesposobljavajuće i ukoliko se kvalitetno ne leče proizvode velike troškove, pa su samim tim vodeći uzrok onesposobljenosti modernog čoveka. Prema svetskim statistikama ove bolesti čine više od polovine svih hroničnih stanja u razvijenim zemljama.

Sa druge strane, upravo je moderna ortopedija u stanju rešiti veliki deo ovih problema, i pravovremenim pregledom i lečenjem sprečiti razvoj hroničnih onesposobljavajućih stanja.

Ortopedski tim u poliklinici Gracia Medika uspešno rešava tegobe i bolesti lokomotornog aparata. Ukoliko imate bolove u kolenima, ramenima, kukovima, zglobovima, vreme je za ortopedski pregled, koji vam može, ukoliko se obavi na vreme, uštedeti dosta vremena oko izlečenja i omogućiti vam život bez bolova.

Uz pregled specijaliste ortopeda, u našoj poliklinici ćete obaviti i ultrazvučni pregled bolnog područja.


PopustiSe i dobiceš više za manje para!

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, naša Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

U okviru Poliklinike uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti i ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK…). Oprema koja se koristi u radu je sertifi kovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)

Beograd, Srbija

Telefon:
011/ 3285-140
011/ 3285-145
060/ 4414-350

Radno vreme:
Pon-Pet 10-20h
Subota 10-17h

 

Dodatne ponude

599din
Vrednost
2050din
Popust
70%
Ušteda
1451din
570din
Vrednost
1200din
Popust
52%
Ušteda
630din

POVRATAK
NA VRH