Izaberi svoj grad:

Prag: Dva noćenja sa doručkom za 490 din i 65€!

490din

Vrednost
490din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

18 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: vaucerom od 490 din ostvarujete mogucnost kupovine aranzmana za Prag: Dva noćenja sa doručkom za 65 eur


  • Termini polazaka su: ★ 02.04.2020.


  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Kontakt telefon agencije se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

Prag: Dva noćenja sa doručkom za 490 din i 65€! Prag: Dva noćenja sa doručkom za 490 din i 65€! Prag: Dva noćenja sa doručkom za 490 din i 65€! Prag: Dva noćenja sa doručkom za 490 din i 65€!


Otkrijte najbolje od Zlatnog grada

Prag je glavni grad Češke republike, koja se sastoji iz Češke i Moravske regije i dela Šlezije. Grad pokriva površinu od 496 km². Veći deo grada leži u dolini reke Vltave, dok je ostatak u dolinama 9 malih pritoka. Prag je osnovan u IX-om veku po dolasku Slovena u Češku, i brzo je postao sedište njenih kraljeva, od kojih će neki dostići carski položaj u izbornom Svetom rimskom carstvu. Grad je dostigao svoj zenit u vreme vladavine Karla IV, koji je izgradio Karlov most, Katedralu Svetog Vita, prvu gotičku katedralu u centralnoj Evropi, u aprilu 1348. osnovao je Karlov univerzitet, jedan od prvih univerziteta severno od Alpa i proširio grad ka istoku i jugu.
Zlatni Prag - epitet datira iz vremena Karla IV, kada su pozlaćene kupole tornjeva Praškog zamka ili da je Prag dobio ovaj epitet za vreme Rudolfa II, na čijem dvoru su radili mnogi alhemičari, tragajući za zlatom.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Plan putovanja:
1. Dan - Beograd-Novi Sad
Polazak iz Beograda oko 20.00h, sa velikog parkinga kod Sava Centra. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku uz kraće pauze radi odmora.

2. Dan – Prag
Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Slobodno vreme u gradu ili fakultativni obilazak grada uz pratnju vodiča: Staro mesto, Karlov most, Trg malteških vitezova, bista Karla IV, Kamentinium, Pariska ulica, Staromestski trg, Orloj, Gradska većnica, Tinska crkva, spomenik J. Husu, Celetna ulica, muzej F.Kafke, Praška kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavske namesti. Prelaskom Vltave dolazimo do Hradiana i razgledamo manastire Strahov, Loreto, palate Lobkovic, Valenštajni, smenu straže ispred novog kraljevskog dvorca, katedralu Sv. Vita, stari kraljevski dvorac, Zlatnu ulicu, baziliku Sv. Đorđa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan – Prag-Drezden-Prag
Doručak.Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativno odlazak na izlet u Drezden. Povratak u Prag.Fakultativno vožnja brodom po Vltavi uz zvuke Smetane. Noćenje.

4. Dan – Prag-Karlove Vari-Prag
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: odlazak do najčuvenije banje u Evropi-Karlovih Vari, slobodno vreme za individualno razgledanje, povratak u Prag. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja uz kraće pauze radi odmora.

5.Dan - Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima (oko 06.00h).

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel 3* (najčešća saradnja sa hotelima- Fortuna West, Fortuna City, Central, Eden apartmani, Campus JIH, Jasmin...) se nalazi u gradu na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 01.01.2020. Licenca OTP 3/2020, kategorije A 40 od 21.01.2020.Aranžman uključuje:
- Prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
- Smeštaj u hotelu 3* hotel povezan gradskim prevozom do centra, na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
- Smeštaj u 1/2 sobama (svaka soba sadži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV)
- Vodiče na srpskom jeziku
- Usluge turističkog pratioca tokom putovanja
- Agencijske usluge


Aranžman ne uključuje:
* fakultativne programe (K.Vari - 25€, Drezden - 30€, vožnja brodom 2h sa večerom (švedski sto) -20€, 1 sat-samo krstarenje 10€)
* PAKET (K.Vari i Drezden) 50€
* doplatu za 1/1 sobu- 25€
* individualne troškove
* boravišna taksa 1€ po osobi po danu (plaća se na recepciji hotela)
* putno osiguranje u iznosu od 600,00 din po osobi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Budimska 7

Beograd, Srbija

Telefon: 011/329-0988


www.lavli.rs

 

Dodatne ponude

150din
Vrednost
150din
Super cena!
190din
Vrednost
190din
Super cena!
350din
Vrednost
350din
Super cena!
439din
Vrednost
1240din
Popust
64%
Ušteda
801din
439din
Vrednost
940din
Popust
53%
Ušteda
501din

POVRATAK
NA VRH