Izaberi svoj grad:

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA! 590 din za DVE Karađorđeve šnicle + DVE domaće supe + DVA deserta (čokoladni kolač, pita sa jabukama, tulumbe).

590din

Vrednost
1800din
Popust
67%
Ušteda
1210din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

27 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda podrazumeva dve Karađorđeve šnicle + dva deserta (čokoladni kolač ili tulumbe ili pita sa jabukama) + dve domaće supe


 • Možete kupiti više kupona


 • Ova ponuda važi svim danima osim petkom i subotom posle 18h


 • Neophodno je unapred zakazati telefonom koji se nalazi na vašem plaćenom kuponu. Sva pitanja restoranu možete postaviti u komentarima!


 • Radno vreme:
  radnim danima od 07:30h do 01:00h,
  subota i nedelja od 14:00h do 02:00h


 • Ponuda važi uvek osim petkom i subotom posle 18h


 • Ako ste spreceni da dodete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon racunati kao iskorišćen


 • Kupon možete iskoristiti
  od 12. septembra 2017.
  do 11. novembra 2017. godine

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA! 590 din za DVE Karađorđeve šnicle + DVE domaće supe + DVA deserta (čokoladni kolač, pita sa jabukama, tulumbe). PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA! 590 din za DVE Karađorđeve šnicle + DVE domaće supe + DVA deserta (čokoladni kolač, pita sa jabukama, tulumbe).


Imate dosta obaveza i ne možete u poslednje vreme da usaglasite iste pripremom hrane za vaše ukućane. Zašto ih ne biste obradovali odlaskom u resoran Konoba Akustik i uživali u dve Karađorđeve šnicle + dva deserta (čokoladni kolač ili tulumbe ili pita sa jabukama) + dve domaće supe za DVE OSOBE po ceni od SAMO 590 dinara?

Danas je imperativ kuvati sa stilom, a produkt mora biti prijatan kako jeziku, nosu tako i i oku. Kuvanje je danas postalo pitanje umetnosti, pitanje sklada ukusa, mirisa i boja. Iako smo sigurni da odlično kuvate, ponekad je ugodnije otići negde gde će za vas pripremiti ukusnu hranu.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Uputite se u predivan ambijent Konobe Akustik koja se nalazi u srcu Dorćola. Idelano mesto gde ćete uživati u društvu osobe koju ćete povesti sa sobom, obroku i samom ambijentu prostora. Očekuje vas meni napravljen od porcija dve Karađorđeve šnicle + dva deserta (tulumbe ili pita sa jabukama) + dve domaće supe za DVE osobe po, FANTASTIČNOJ CENI, od SAMO 590 dinara!

Nažalost, sve je manje onih pravih kafana... sa dušom... jer onda moraš dati sebe i voleti. Ova konoba je nastala baš tako...iz ljubavi... Svako ko dođe, pa makar i samo proviri na vrata, osetiće toplinu i energiju koja će ga zadržati i iznova svaki put vraćati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Cara Dušana 13

Beograd, Srbija

Radno vreme:
ponedeljak - petak od 07:30-01h
subota - nedelja od 14-02h

www.konobaakustik.rs

 

Dodatne ponude

749din
Vrednost
2100din
Popust
64%
Ušteda
1351din

POVRATAK
NA VRH