Izaberi svoj grad:

Paket analiza: Spermogram i spermokultura za 1060 dinara +20% popusta na sve druge analize u laboratoriji na 2 lokacije u Beogradu!

1060din

Vrednost
2120din
Popust
50%
Ušteda
1060din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

19 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda obuhvata Paket analiza: Spermogram i spermokultura + 20% popusta na sve druge analize u laboratoriji Sim Lab


 • Kupon važi za jednu osobu


 • Za sve informacije oko pripreme za analizu konsultovati stručno osoblje iz SiM LAB plus-a


 • Jedna osoba može kupiti više kupona


 • Obavezna najava unapred putem telefona: 061/ 156-0200


 • Vaučer se može iskoristiti na dve lokacije:
  Cara Nikolaja Drugog 68a, Vračar ili
  Zrenjaninski put 42a, Krnjača


 • Kupon možete iskoristiti
  od 05. septembra 2017.
  do 04. novembra 2017. godine

Paket analiza: Spermogram i spermokultura za 1060 dinara +20% popusta na sve druge analize u laboratoriji na 2 lokacije u Beogradu! Paket analiza: Spermogram i spermokultura za 1060 dinara +20% popusta na sve druge analize u laboratoriji na 2 lokacije u Beogradu!


Sim Lab laboratorija na 2 lokacije u gradu izdvojila se sa najviše pohvala na profesionalnost, ljubaznost osoblja i stručnost u radu! To su razlozi da brigu o zdravlju prepustite baš njima!

Spermogram – analiza sperme je prvi korak da bi se identifikovao muški sterilitet. Osim toga anomalije ćelija koje može pokazati spermogram mogu biti indikator različitih infekcija ili prostatitisa. Analiza spermograma je veoma jednostavna i primenjuje se u svakodnevnoj dijagnostici.

Spermokultura se obično rutinski napravi uz spermogram iz vrlo prostog razloga što spermu čini preko 99% sekreta prostate i semenskih vezikula a manje od 1% spermatozoidi. Pošto je prostata u velikom procentu slučajeva rezervoar bakterija u donjim partijama genitalnog trakta, spermokulturom često dobijemo dragocene podatke o inače skrivenoj infekciji donjeg urogenitalnog trakta koju nismo detektovali urinokulturom ili brisom uretre. Za spermokulturu pacijent pre davanja uzorka sperme treba da urinira.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Laboratorije SiM LAB i SiM LAB Plus bave se laboratorijskom dijagnostikom iz oblasti mikrobiologije i medicinske biohemije. Naša mikrobiološka laboratorija nalazi se na Vračaru, u ulici Cara Nikolaja Drugog, u neposrednoj blizini Doma zdravlja Vračar i Beogradskog dramskog pozorišta. Biohemijska laboratorija nalazi se u Krnjači, na Zrenjaninskom putu, u blizini Elektrodistribucije, Mesne zajednice i Doma zdravlja Krnjača. Naši pacijenti mogu da računaju na profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Možemo se pohvaliti visokokvalifikovanim stručnim kadrom sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti laboratorijske dijagnostike. Oprema i reagensi koji se koriste u radu su sertifikovani, inovativni i prilagođeni standardima laboratorijske prakse, tako da obezbeđuju precizne, pouzdane i pravovremene rezultate.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Paket analiza: Spermogram i spermokultura za 1060 dinara +20% popusta na sve druge analize u laboratoriji na 2 lokacije u Beogradu!

Cara Nikolaja II 68a

Beograd, Srbija

Radno vreme:
Pon-Pet 07-20h
Subota 07-14h

Br. telefona se nalazi na vašemplaćenom kuponu

 

Dodatne ponude

1900din
Vrednost
9000din
Popust
78%
Ušteda
7100din

POVRATAK
NA VRH