Izaberi svoj grad:

NOVOGODIŠNJA Budimpešta: jedno noćenje sa doručkom i prevoz za 250 dinara i 39€!

250din

Vrednost
250din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

12 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: vaucerom od 250 din ostvarujete mogucnost kupovine aranzmana za Novogodisnja Budimpesta - jedno noćenje sa doručkom i prevoz za 39 eur


  • Termini polazaka su: 03.01. - 06.01.2020.


  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Kontakt telefon agencije se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

NOVOGODIŠNJA Budimpešta: jedno noćenje sa doručkom i prevoz za 250 dinara i 39€! NOVOGODIŠNJA Budimpešta: jedno noćenje sa doručkom i prevoz za 250 dinara i 39€! NOVOGODIŠNJA Budimpešta: jedno noćenje sa doručkom i prevoz za 250 dinara i 39€!


NOVOGODIŠNJA Budimpešta

Budimpešta, lepotica centralne Evrope, drugi centar moćne Austrougarske imperije i glavni grad Mađarske, nastao povezivanjem dva grada, Budima i Pešte prelepim mostovima preko Dunava. Privlači brojne turiste sa svih strana sveta svojom bogatom istorijom, arhitekturom, temperamentnom Mađarskom muzikom i gurmanskim specijalitetima.

Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica u odnosu na dan izlaska programa-cena je podložna promeni.

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.
Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

PROGRAM PUTOVANJA
1.DAN – 03.01.2020. – BEOGRAD - NOVI SAD - BUDIMPEŠTA
Polazak iz Beograda oko 23:00 časova (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje) i iz Novog Sada oko 00:15 časova, sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Novog Sada, Subotice, kroz Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje I graničnih formalnosti.

2. DAN – 04.01.2020. – BUDIMPEŠTA – FAKULTATIVNO KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Sledi panoramsko razgledanje grada: Nep stadion, Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Eržebet most, odlazak do Ribarskog bastiona, Kraljevske palate i Citadele. Sledi pešacka šetnja: Vaci ulicom, Vorosmarty trg, Poslastičarnica Žerbo...Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak za hotel i smeštanje u hotel. Nakon odmora u hotelu u dogovoreno vreme fakultativni odlazak na večernje krstarenje Dunavom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN – 05.01.2020. – BUDIMPEŠTA – FAKULTATIVNO SENT ANDREA - FAKULTATIVNO TC CAMPONA – NOVI SAD - BEOGRAD – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do srpskog grada Sent Andrea. Po dolasku razgledanje grada – Trg Vuka Stefanovića Karadžića, kuća Jakova Ignjatovića, spomen - krst Srpskog Trgovačkog Društva, Saborna crkva i pravoslavni muzej. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme povratak za Budimpeštu. Fakultativni odlazak do tržnog centra Campona u kome se nalazi tropski i podvodni svet – Tropicarijum. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju.

3/4. DAN - NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim / ranim jutarnjim satima.

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
• Smeštaj u hotelu sa 3 *( Hotel Polus .., ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/2+1 TWC sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentani švedski sto) u Budimpešti
• Obilaske prema programu
• Organizaciju i vodstvo puta


CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• Individualne troskove, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi I ostale nepomenute usluge
• Putno zdravstveno osiguranje - mogucnost placanja u Agenciji
• Fakultativne izlete


Fakultativni izleti:
- Fakultativno krstarenje Dunavom - 15 evra
- Fakultativni odlazak I obilazak Sent Andree - 10 evra
- Fakultativni odlazak do Tržnog centra Campone - 7.5 evra
- Ulaznice za Tropicarium (plaća se na biletarnici po ceni od 2000,00 (deca do 18 godina) I 2700,00 mađarskih forinti odrasli

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Kneza Viseslava 63, Rakovica

Beograd, Srbija

Radno vreme:
Pon-Pet: 9-19h
Sub: 9-15h
Ned: Ne radi

 

Dodatne ponude

4900din
Vrednost
10000din
Popust
51%
Ušteda
5100din
220din
Vrednost
600din
Popust
63%
Ušteda
380din
680din
Vrednost
2000din
Popust
66%
Ušteda
1320din
1500din
Vrednost
2300din
Popust
34%
Ušteda
800din

POVRATAK
NA VRH