Izaberi svoj grad:

Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 590 dinara i 99€!

590din

Vrednost
590din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

21 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: vaucerom od 590 din ostvarujete mogucnost kupovine aranzmana za putovanje na Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 99€


  • Termini polazaka su: 25.04. – 02.05.2019.


  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Kontakt telefon agencije se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 590 dinara i 99€! Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 590 dinara i 99€! Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 590 dinara i 99€! Krf - Pet noćenja sa doručkom i prevoz za 590 dinara i 99€!


Veličanstveni uskrs na Krfu uz obilazak čuvenih Meteora

Krf (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali. Zahvaljujući dobroj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, masilnama, tropskim cvećem, divnim uvalama, tirkiznim morem, ali istorija je ostavila stare tvrđave, palate, crkve i jednu od najvećih obeležja stradanja našeg naroda u Prvom svetskom ratu – Plavu grobnicu. Mediteranska hrana sa obiljem ribe, testa i domaćeg masilnovog ulja, kvalitetna domaća vina, kod nas već poznata grčka muzika, doprineće da uživate u svom odmoru i da uvek poželite da se vratite. Moraitika je veoma dobro snabdevena, na svakom koraku su supermarketi, radnjice sa svim onim što bi Vam moglo zatrebati tokom letovanja, restorani, taverne, barovi… Plaža Moraitike privlači veliki broj turista jer iznad nje nije saobraćajnica već je zaklonjena od saobraćaja, duga je i povremeno široka, peskovita s malo šljunka i s postepenim prelazom ka dubini. Veliki je broj kafića i restorančića u kojima možete potražiti osveženje i uz poručeno piće koristiti ležaljke, ima i delova gde se ležaljke i suncobrani posebno plaćaju ali imate i dovoljno mesta za uživanje na plaži i bez iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

PROGRAM PUTOVANJA
I DAN - 25.04.2019. – VELIKI ČETVRTAK
Polazak iz Beograda oko 15h (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku, sa usputnim pauzama za osveženje i granične formalnosti.

II DAN - 26.04.2019. – VELIKI PETAK
Dolazak do luke Igumenica, ukrcavanje na trajekt. Plovidva do ostrva Krf i dolazak do mesta Ipsos u prepodnevnim satima. Smeštaj u studie/apartmane. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon vremena za odmor, fakultativni polazak ka glavnom gradu Kerkiri (Krfu). Slobodno vreme. Nakon razgleda povratak u smeštajne jedinice. Noćenje.

III DAN - 27.04.2019. – VELIKA SUBOTA
Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Srpske kuće. Nakon toga ćemo u 11h prisustvovati čuvenom bacanju vrčeva. Ne zna se tačno poreklo ovog običaja, ali zna se da izaziva oduševljenje desetine hiljada posetilaca Krfa. Po završetku ovog običaja odlazak do ostrva Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Slobodno vreme za kafu. Povratak u smeštaj i slobodno vreme za odmor. Okupljanje grupe u večernjim satima i odlazak do grada. Na jednom od najlepših trgova – Spijanada, zajedno sa više desetina hiljada ljudi, pod svetlošću zapaljenih sveća doživećete veličanstvenu i jedinstvenu proslavu Vaskrsa uz litiju. Parada filharmonijskog orkestra sa nezaboravnim vatrometom će upotpuniti ovo magično veče. Povratak u smeštaj. Noćenje.

IV DAN - 28.04.2019. – VASKRS - NEDELJA
Slobodno vreme ili fakultativni izlet do prelepog i neobičnog zaliva Paleokastica koji se nalazi na severo-zapadnoj obali ostrva. Poseta neobičnom manastiru presvete Bogorodice Paleokastice iz 13.veka na steni u neposrednoj blizini sa koje se pruža prelep pogled na zaliv. Povratak u grad Krf. Slobodno vreme za šetnju i divne fotografije po gradu Krfu. Odlazak u smeštaj. Noćenje.

V DAN - 29.04.2019. – VASKRŠNJI PONEDELJAK
U ranim jutarnjim časovima napuštamo smeštajne jedinice i polazimo ka Olympic Beachu i ukrcavamo se na trajekt za Igumenitsu. Odlazak na Meteore-svete grčke stene. Na putu od Trikale prema Kalambaki, ukazaće se gotovo nestvaran prizor, čuda koje je mogla da stvori samo priroda. Panoramsko razgledanje čudesnih manastira. Poseta jednom od manastira. Nakon Svete gore, Meteori su drugi po značaju centar pravoslavlja u Grčkoj. Usputna pauza za ručak. Nakon Meteora, nastavljamo svoje putovanje do Olimpske regije i Olympic beach-a. Dolazak u Olympic beach i smeštaj u studia/apartmane. Noćenje.

VI DAN - 30.04.2019. – VASKRŠNJI UTORAK
Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Solun jedinstven u svojoj originalnosti, arhitekturi, duhu i pozitivnoj atmosferi. Jedan dan u Solunu nije dovoljan da se upoznate sa svim njegovim lepotama i znamenitostima, ali je dovoljan da se oseti duh ovog grada i da se vide najznačajnija mesta. Krećemo na panoramsko razgledanje grada da vidimo: Belu kulu, zaštitni znak i simbol Soluna, najstarije zdanje Soluna crkvu Sv. Dimitrija, zaštitinika Soluna... Zejtinlik- srpsko vojno groblje je vrlo tužno ali jako važno i sveto mesto za srpski narod. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak iz Soluna ka smeštaju. Noćenje.

VII DAN - 01.05.2019. – SREDA
Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Litohora. Šetnja do Zevsove kade i obilazak čuvenog manastira SV. Dionisija. Povratak u Olympic beach. U dogovoreno vreme izlazak iz studia i polazak za Srbiju.

VIII DAN - 02.05.2019. – ČETVRTAK
Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.


*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja i preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
• Smeštaj u 1/2 ili 1/3 TWC studijima/apartmanima na bazi 3 noćenja u mestu Ipsos
• Smeštaj u 1/2 ili 1/3 TWC studijima/apartmanima na bazi 2 noćenja u Olympic beach-u
• Večernji odlazak na doček Uskrsa u glavnom gradu ostrva
• Posetu manastira Meteori
• Usluge vodiča tokom putovanja
• Organizaciju i vođstvo puta


CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• Obavezna doplata za trajekt na liniji Igumenica-Krf-Igumenica -10€ po osobi (plaća se u Agenciji)
• Fakultativne izlete
• Individualne troškove, ulaznice za individualne posete muzejima, lične troškove i ostale nepomenute usluge
• Putno zdravstveno osiguranja, mogućnost placanja u Agenciji 120,00 dinara po osobi/po danu
• Doplata za korišćenje klime oko 5€ dnevno (plaća se na licu mesta)
• Boravišnu taksu 0,50€ po sobi po danu (plaća se na licu mesta)
• Ulaznice za Manastire Veliki Meteor i Varlam po 3€ po osobi / po manastiru (plaća se na licu mesta)


Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja BG TURS PLUS-a. Organizator putovanja BG TURS PLUS, licenca OTP 47/2015.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Kneza Viseslava 63, Rakovica

Beograd, Srbija

Radno vreme:
Pon-Pet: 9-19h
Sub: 9-15h
Ned: Ne radi

 

Dodatne ponude

399din
Vrednost
850din
Popust
53%
Ušteda
451din
680din
Vrednost
2000din
Popust
66%
Ušteda
1320din
1200din
Vrednost
2400din
Popust
50%
Ušteda
1200din
790din
Vrednost
1400din
Popust
43%
Ušteda
610din
590din
Vrednost
1200din
Popust
50%
Ušteda
610din
390din
Vrednost
900din
Popust
56%
Ušteda
510din

POVRATAK
NA VRH