Izaberi svoj grad:

Kompletnu numerološku analizu do 8 kucanih strana numerološke analize za 180 dinara.

180din

Vrednost
3600din
Popust
95%
Ušteda
3420din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

18 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: kompletnu numerološku analizu do 8 kucanih strana


  • Možete kupiti više kupona


  • Po dobijanju kupona, dostaviti mail-om ime, prezime (udate dame treba da navedu devojačko) i datum rođenja kao i šifru (verifikacioni kod kupona) u roku ne dužem od 7 dana dobija u elektronskom formatu na 5-8 kucanih strana kompletnu numerološku analizu koja predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duševnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija. Mail za dostavu kupona i podataka je das.radmilo@gmail.com


  • Info telefon se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Kupon možete iskoristiti
    do 25. februara 2019. godine

Kompletnu numerološku analizu do 8 kucanih strana numerološke analize za 180 dinara. Kompletnu numerološku analizu do 8 kucanih strana numerološke analize za 180 dinara.


Numerologija је јedna od najjednostavnijih metoda za upoznavanje i prepoznavanje čoveka. Numerolozi veruju da brojevi i njihove oscilacije deluju na ljude - slično astrologiji i uticaju planeta.

Postoji devet jednocifrenih posebnih brojeva. Odnos brojeva prema planetama predstavlja objašnjenje numerologije.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime (udate dame treba da navedu devojačko) i datum rođenja kao i šifru (verifikacioni kod kupona) u roku ne dužem od 7 dana dobija u elektronskom formatu na 5-8 kucanih strana kompletnu numerološku analizu koja predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duševnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija.


Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Sarajevska 9, pasaž, lokal 5

Beograd, Srbija

Telefon se nalazi na vašem plaćenom kuponu.

 

Dodatne ponude

780din
Vrednost
1600din
Popust
51%
Ušteda
820din
1900din
Vrednost
9000din
Popust
78%
Ušteda
7100din
590din
Vrednost
1200din
Popust
50%
Ušteda
610din

POVRATAK
NA VRH