Izaberi svoj grad:

Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 490 din i 79€!

490din

Vrednost
490din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

10 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: vaucerom od 490 din ostvarujete mogucnost kupovine aranzmana za Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 79 eur


  • Termini polazaka su: ✈ 07.11.-11.11.2019. - polasci iz Novog Sada, Niša, Šapca i Obrenovca


  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Kontakt telefon agencije se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 490 din i 79€! Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 490 din i 79€! Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 490 din i 79€! Cinque Terre: Dva noćenja sa doručkom i prevoz za 490 din i 79€!


Cinuqe Terre odišu autentičnošću proverite zašto

CINQUE TERRE - 5 SELA ušuškanih u stenama na obali mora, šarenih fasada: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore. Sva ova mesta se zbog svoje nesvakidašnje lepote nalaze na listi UNESCO-ve svetske kulturne baštine. Do njih je moguće stiži samo vozom i pešice. Tokom vekova starosedeoci su pažljivo gradili terase na strmim, neravnim brdima, sve do litica koje gledaju na more.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Plan putovanja:
1. Dan - Beograd
Polazak iz Beograda oko 18:00 h, sa velikog parkinga kod Sava Centra. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze za odmor.

2. Dan - Bolonja - Montecatini Terme - Firenca
Dolazak u Bolonju. Po dolasku, obilazak centra Bolonje, grada nauke i umetnosti, poznatog po najstarijem univerzitetu u Evropi, osnovanom 1088. godine i po svojim karakterističnim, zasvođenim trgovačkim ulicama - Trg Mađore, trg i fontana Netuno, bazilika San Petronio, jedna od najvećih u Italiji, tornjevi Azineli i Garizenda iz 12. veka… Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka hotelu. Smeštaj u hotelu u Montecatini termama.Slobodno vreme. Fakultativan organizovan odlazak u Firencu. Obilazak grada. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan - Siena - San Gimignano
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak za Sienu - jedan od najlepših gradova Toskane, okružen vinogradima koji se koriste za proizvodnju čuvenog vina Kjanti. U srcu Siene nalazi se jedan od najlepših trgova Italije, poznat po Paliu - festivalu sa konjskim trkama koje se održavaju svake godine. Poseta obuhvata razgledanje grada: Piazza del Campo, Katedrala iz XII veka, čuvene Sienske kontrade... Slobodno vreme. Nastavak putovanja za San Gimignano - mali srednjovekovni grad, sa dobro očuvanim gradskim ambijentom iz XIII i XIV veka, poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Po dolasku šetnja gradom, slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan - La Specia - Cinque Terre
Doručak. Napuštanje hotela. Celodnevni fakultativni izlet (autobuska tehnička pauza od 9 sati) do “Cinque Terre”, park prirode na uskom delu Ligurianske obale na kojem je smešteno pet gradića uokvirenih strmim stenama (deo svetske baštine pod zaštitom UNESCO). Jedinstven zbog svog spektakularnog položaja u nestvarnoj lepoti pejzaža, bajkovito šarenim kućicama i do kraja 19.veka potpuno izolovanog od ostatka sveta. Danas se do nacionalnog parka stiže vozom. Vožnja autobusom duž veličanstvene stenovite obale do La Specie, gde je ukrcavanje na lokalni voz koji povezuje svih pet naselja. Riomaggiore je prvo naselje sa strane La Specie. Grad leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Odatle čuvenom stazom ljubavi, Via dell’ Amore, stiže se do mesta Manarola, koje je izgrađeno delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. veka. Naselje Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima oko 300 stanovnika. Najmanje je naselje regije odakle se sa platoa u blizini crkve vide ostala četiri naselja. Vernazza je izgrađena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske iz 13. veka u stilu ligurijske gotike. Po mišljenju turista Vernazza je najlepši gradić nacionalnog parka. Monterosso al Mare je najstarije naselje podeljeno na dva dela srednjovekovnom kulom Aurora. Novi deo grada, Fegina, je najposećeniji turistima, ima veliki broj hotela i restorana. Feginom dominira poznata statua Neptuna, boga mora. Ova statua je nastala početkom XX veka, kada je postala simbol Monterossa. Starim delom grada dominiraju ruševine zamka i odlikuju ga tipične uske srednjovekovne ulice, carruggi, sa raznobojnim terasastim kućama. U Monterossu se nalazi najveća plaza pa je ujedno i najposećenije naselje. Slobodno vreme u svakom od naselja. Obilazak sela i zadržavanje je individualno, a svi putnici dobijaju voznu kartu koja važi neograničen broj puta u toku jednog dana. U kasnim popodnevnim časovima povratak vozom u La Speziu odakle nastavljamo putovanje ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim pauzama radi odmora.

5. Dan - Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Hotel 3* (Florida, Margherita, Delizia Genovese, Valtorta...) se nalazi u širem centru mesta. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Usluga u hotelu je na bazi noćenje sa kontinentalnim - pojačanim doručkom.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Lavli Travel, licenca OTP 10/2013


Aranžman uključuje:
- Prevoz turističkim autobusom - 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu (ac, dvd)
- smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*
- Smeštaj u 1/2, 1/2+1 sobama (svaka soba ima tw, tv)
- Usluge turističkog pratioca tokom putovanja
- Agencijske usluge

Aranžman ne uključuje:
- Obaveznu boravišnu taksu, plaća se na recepciji
- Individualne troškove
- Putno osiguranje 600 din

Fakultativni izleti:
* izlet do Siene i San Gimignano (prevoz autobusom, taksa, parking, vodič ) - 35€
* izlet do nacionalnog parka “Cinque Terre” (prevoz autobusom, taksa, parking, vodič, karta za voz) - 35€
* izlet do Firence 20€
* PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA - (izlet do Siene, San Gimigniano, nacionalni park “Cinque Terre” i Firenca ) - 80€
* PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA - (izlet do Siene, San Gimigniano, nacionalni park “Cinque Terre” ) - 60€
* polazak iz Niša- 20€
* polazak iz Novog Sada- 20€
* polazak iz Šapca- 20€
* polazak iz Obrenovca- 15€
** Doplatu za 1/1 sobu - 40€

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Budimska 7

Beograd, Srbija

Telefon: 011/329-0988


www.lavli.rs

 

Dodatne ponude

1390din
Vrednost
3000din
Popust
53%
Ušteda
1610din
450din
Vrednost
900din
Popust
50%
Ušteda
450din
2999din
Vrednost
17000din
Popust
82%
Ušteda
14001din
5000din
Vrednost
17000din
Popust
70%
Ušteda
12000din
440din
Vrednost
800din
Popust
45%
Ušteda
360din

POVRATAK
NA VRH