Izaberi svoj grad:

Čas jahanja i piće po izboru. Naučite da jašete sa Udruženjem Bela Griva i osvežite se u kafiću Kravljeva Tribina!

850din

Vrednost
1700din
Popust
50%
Ušteda
850din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

11 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata: strong>čas jahanja na Beogradskom Hipodromu od 30 min + Jedno piće po izboru u kafiću Kravljeva Tribina


  • Jedna osoba može kupiti više kupona


  • Obavezno zakazivanjeranije telefonom koji se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 16. marta 2019. godine.

Čas jahanja i piće po izboru. Naučite da jašete sa Udruženjem Bela Griva i osvežite se u kafiću Kravljeva Tribina! Čas jahanja i piće po izboru. Naučite da jašete sa Udruženjem Bela Griva i osvežite se u kafiću Kravljeva Tribina!


Čas jahanja i piće po izboru! Naučite da jašete sa Udruženjem Bela Griva i osvežite se u kafiću Kravljeva Tribina!

Ova ponuda je namenjena svim uzrastima. Sve ljubitelje konja Udruženje Bela griva očekuje na Beogradskom Hipodromu. Kroz sticanje veštine jahanja, ali i kroz niz radnji poput timarenja konja, upoznavanja sa osnovnom opremom za jahače i konje, sedlanja konja, učenja o ishrani... Udruženje Bela griva garantuje da će ovo biti kvalitetno provedeno vreme na otvorenom prostoru i u prirodi, jer svež vazduh, dobra zabava i aktivnost odličan su način da najmlađi zavole zdrav život.

U njihovoj školi jahanja rade samo profesionalni treneri, koji se sa konjima kao i sa polaznicima škole Bela griva ophode sa puno pažnje, koncentracije i brige. Na Hipodromu ima dovoljno uslova za vežbu i zbližavanje životinje sa decom i odraslima. Željno vas očekuju!

PopustiSe i dobiceš više za manje para!

Jahanje konja mnogo je više od toga da se popnete na njegova leđa i čvrsto stisnete uzde. Lagani vetar u kosi dok se ova divna životinja gipko kreće vođena vašom rukom donosi daleko više zadovoljstva i adrenalina nego što možete zamisliti!

✿ Čas jahanja u trajanju od 45 min
✿ Termini po dogovoru
✿ Beogradski Hipodrom

Kroz sticanje veštine jahanja, ali i kroz niz radnji poput timarenja konja, upoznavanja sa osnovnom opremom za jahače i konje, sedlanja konja, učenja o ishrani... garantujemo vam kvalitetno provedeno vreme na otvorenom prostoru i u prirodi, jer svež vazduh, dobra zabava i aktivnost odličan su način da najmladji zavole zdrav život. Jahanje je lek za dušu i telo jer su konji poznati kao jedne od najboljih terapijskih životinja.

Ne budite lenji, obradujte vas i decu i zajedno sa nama provedite nezaboravne trenutke u društvu nalepših i najplemenitijih životinja."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Paštrovićeva 2, Hipodrom

Beograd, Srbija

Radno vreme:
Pon-Ned - zimsko radno vreme 09-17h

Telefon:
061/ 243-9221

 

Dodatne ponude

2990din
Vrednost
10000din
Popust
70%
Ušteda
7010din
3600din
Vrednost
17800din
Popust
79%
Ušteda
14200din
380din
Vrednost
1200din
Popust
68%
Ušteda
820din
900din
Vrednost
6000din
Popust
85%
Ušteda
5100din
1100din
Vrednost
7500din
Popust
85%
Ušteda
6400din
190din
Vrednost
190din
Super cena!

POVRATAK
NA VRH