Izaberi svoj grad:

690 din za estetski ili medicinski PEDIKIR i MANIKIR sa lakiranjem noktiju!

690din

Vrednost
1600din
Popust
56%
Ušteda
910din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

19 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata estetski ili medicinski pedikir i manikir sa lakiranjem noktiju


  • Jedna osoba moze kupiti vise kupona


  • Obavezno zakazivanje telefonom koji se nalazi na vašem plaćenom kuponu


  • Kupon možete iskoristiti od 9 do 16h radnim danima, a subotom od 9 do 15h, i jedan radni dan od 12 do 18h - što morate proveriti sa salonom


  • Ukoliko ne možete doći na zakazani termin, otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćen


  • Kupon možete iskoristiti
    do 07. jula 2018. godine

690 din za estetski ili medicinski PEDIKIR i MANIKIR sa lakiranjem noktiju! 690 din za estetski ili medicinski PEDIKIR i MANIKIR sa lakiranjem noktiju!


Niste zadovoljni izgledom vaših ruku i stopala? Prepustite se čarima manikira i pedikira i ukrasite svoje nokte prema vašim željama. Svako može imati vrhunski negovane ruke i stopala, kao i lepe i zdrave nokte, ali samo danas to možete imati po HIT ceni od 690 dinara! I ne zaboravite- lepota počinje pravilnom negom!

Ruke su izložene svim spoljnim uticajima i zato im je potrebno pokloniti dovoljno nege. Taj deo tela je nemoguće sakriti, a najiskrenije pokazuju vašu starost i koliko brige posvećujete svom telu. Osnovna nega ruku i noktiju uključuje čišćenje, popravak i oporavak noktiju da bi ponovno zdravi rasli. Za negu noktiju koriste se posebni preparati koji regenerišu, podstiču rast noktiju i omekšavaju zanoktice .

Noge nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom negom jer zdrava i negovana stopala utiču na zdravlje celog tela. Osnovni zadatak pedikira je zaštita stopala i noktiju, te sprečavanje traumatskih promena na njima. Pedikir u kozmetičkom salonu Mystery podrazumeva uklanjanje zadebljane kože na petama, oblikovanje i lakiranje noktiju, uređivanje zanoktica, masaža stopala.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Lepi i negovani nokti najlepši su ukras na ruci svake žene koja drži do sebe. Ono što je obavezno jeste da nokti budu savršeno oblikovani i sveže nalakirani, jer lak koji je već počeo da se skida nikako nije privlačan prizor.

Kozmetički salon lepote Lanami je rešio da Vas kvalitetno i povoljno neguje. A nakon druženja sa njima, sigurni smo da ćete ponosno mahati svojim prelepim prstićima!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

690 din za estetski ili medicinski PEDIKIR i MANIKIR sa lakiranjem noktiju!

Višegradska 6, lokal 7

Beograd, Srbija

Radno vreme:
ponedeljak-petak od 10-20h
subotom od 10-15h

 

Dodatne ponude

390din
Vrednost
800din
Popust
51%
Ušteda
410din
890din
Vrednost
2000din
Popust
55%
Ušteda
1110din
650din
Vrednost
1300din
Popust
50%
Ušteda
650din

POVRATAK
NA VRH