Izaberi svoj grad:

690 din za BANATSKI specijalitet za dve osobe + supe + desert (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama).

690din

Vrednost
1800din
Popust
61%
Ušteda
1110din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

15 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


  • Ponuda obuhvata Banatski specijalitet za dvoje -800 gr (punjene pečurke sa sirom, tikvice, pileći file, banatski uštipci, pomfrit) + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama)


  • Možete kupiti više kupona


  • Obavezno zakazivanje unapred telefonom


  • PopustiSe kupon mozete iskoristiti od pon-pet od 7.30 do 20h i sub-ned 14 -20h


  • Ponuda važi uvek osim petkom i subotom posle 20h


  • Svako veče tamburaši (21-01h) - potrebne dodatne rezrvacije


  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da otkažete ranije, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen


  • Kupon mozete iskoristiti
    do 26. oktobra 2018. godine.

690 din za BANATSKI specijalitet za dve osobe + supe + desert (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama). 690 din za BANATSKI specijalitet za dve osobe + supe + desert (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama).


Imate dosta obaveza i ne možete u poslednje vreme da usaglasite iste pripremom hrane za vaše ukućane. Zašto ih ne biste obradovali odlaskom u resoran Konoba Akustik i uživali banatskom specijalitetu za dvoje - 800gr (punjene pečurke sa sirom, tikvice, pileći file, banatski uštipci, pomfrit) + dva deserta (čokoladni kolač, tulumbe ili pita sa jabukama) + dve domaće supe za DVE OSOBE po ceni od SAMO 690 dinara?


Danas je imperativ kuvati sa stilom, a produkt mora biti prijatan kako jeziku, nosu tako i i oku. Kuvanje je danas postalo pitanje umetnosti, pitanje sklada ukusa, mirisa i boja. Iako smo sigurni da odlično kuvate, ponekad je ugodnije otići negde gde će za vas pripremiti ukusnu hranu


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

Da biste vi uživali u čarima kvalitetnog obroka, PopustiSe se potrudio da vam obezbedi ponudu kojoj prosto ne možete da odolite. Iz tog razloga, odložite kecelju i uputite se u predivan ambijent Konobe Akustik koja se nalazi u srcu Dorćola. Idelano mesto gde ćete uživati u društvu osobe koju ćete povesti sa sobom, obroku i samom ambijentu prostora.

Nažalost, sve je manje onih pravih kafana... sa dušom... jer onda moraš dati sebe i voleti. Ova konoba je nastala baš tako...iz ljubavi... Svako ko dođe, pa makar i samo proviri na vrata, osetiće toplinu i energiju koja će ga zadržati i iznova svaki put vraćati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Cara Dušana 13

Beograd, Srbija

Radno vreme:
ponedeljak - petak od 07:30-01h
subota - nedelja od 14-02h

www.konobaakustik.rs

 

Dodatne ponude

590din
Vrednost
1200din
Popust
50%
Ušteda
610din
3200din
Vrednost
10500din
Popust
69%
Ušteda
7300din
1900din
Vrednost
4600din
Popust
58%
Ušteda
2700din

POVRATAK
NA VRH