Izaberi svoj grad:

590 din za vaučer za 28% popusta na PUTOVANJE u PRAG 6 dana od 59 evra (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)!

590din

Vrednost
590din
Popust
0%
Ušteda
0din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

18 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda obuhvata: 28% popusta na PUTOVANJE u PRAG (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)


 • Termini polazka su:
  02.11. – 06.11.2017.
  16.11. – 20.11.2017.
  07.12. – 11.12.2017.


 • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan termin


 • Jedna osoba može kupiti više kupona


 • Kontakt telefon agencije: 011/630-44-30


 • Odmah po dobijanju vaučera, izvršite rezervaciju mesta

590 din za vaučer za 28% popusta na PUTOVANJE u PRAG 6 dana od 59 evra (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)! 590 din za vaučer za 28% popusta na PUTOVANJE u PRAG 6 dana od 59 evra (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)! 590 din za vaučer za 28% popusta na PUTOVANJE u PRAG 6 dana od 59 evra (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)!


PRAG je glavni grad Češke Republike, na 1000 km severozapadno od Beograda, zauzima površinu od 496 km2 i broji nešto preko milion stanovnika. Godine 1992. UNESCO je staro jezgro Praga (866 ha) stavio pod svoju zaštitu. Vltava je reka koja protiče kroz Prag u dužini od 30 km sa maksimalnom širinom od 330 m. KARLOVE VARI su čuvena češka banja, pod čijim su kolonadama šetale i boravile mnoge poznate ličnosti. Grad koji je u XIV veku osnovao Karlo IV, poznat je po likeru “Karlovarská Becherovka” i fabrici stakla Moser Glass. Suvenir, okamenjena ruža, podsetiće Vas na lepe trenutne provedene u ovom gradiću. DREZDEN je glavni grad nemačke savezne države Saksonija, u dolini reke Elbe, 20 km od granice sa Češkom. Zovu ga „Firenca na Elbi“ i čuven je po građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. Najpoznatija obeležja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Grad je od 2004. godine bio na listi UNESCO-a zbog građevina iz baroknog perioda ali, sa iste je skinut 2009. godine zbog gradnje modernog mosta sa 4 trake.


PopustiSe i dobićeš više za manje para!

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan (četvrtak) BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 19.00h sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) i vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 20:30h sa parkinga kod “Lokomotive”. Noćna vožnja kroz Mađarsku uz pauze za obavljanje graničnih formalnosti i po potrebi grupe.

2. dan (petak) PRAG - HRADČANI
Odlazak na razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. U popodnevnim satima smeštaj u hotel i kraći odmor od puta a zatim zajednički odlazak do centra sa pratiocem grupe. Noćenje.

3. dan (subota) PRAG – DREZDEN (fakultativno)
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do bajkovitog Drezdena, grada podignutog iz pepela čije su znamenitosti ponovo izgradjene u retro stilu. Opera Semper koja ponosito krasi Theaterplatz, Palata Zwinger koja će Vas vratiti u vreme vladara Alberta Jakog. Bogorodičina protestantska crkva i Dvorska rimokatolička crkva, koje su se vekovima borile za prestiž medju hrišćanskim vernicima. Priča o Carskoj palati… Slobodno vreme iskoristite za odličan šoping ili šetnju po centru grada do povratka za Prag. Slobodno vreme u Pragu. Noćenje.

4. dan (nedelja) PRAG – KARLOVE VARI (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak do Karlovih Vari – najlepše srednjeevropske banje. Srednjovekovno mesto koje je otkrio lično kralj Karlo IV, a njegovom lepotom očarani su bili i filmski radnici, koji su ovde snimali film o Džems Bondu. Savršena art nuovo arhitektura ostaviće vas bez daha dok budete šetali Dvoržakovom baštom, obilazili kolonade i izvore, ili peli se na neki od brojnih vidikovaca. Poseban utisak na Vas ostaviće katolička crkva Marije Magdalene i Ruska pravoslavna crkva Sv.apostola Petra i Pavla. Slobodno vreme iskoristite u nekom od brojnih restorana da probate čuvenu Beherovku – zaštitni znak ovog mesta. Povratak u Prag. Okupljanje grupe i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovačke i Madjarske...

5. dan (ponedeljak) BEOGRAD
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima. (Kraj usluga).Aranžman obuhvata:
☑ prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
☑ smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.
☑ obilaske prema programu (Prag – panorama grada)
☑ troškove organizacije i vođstva puta
☑ usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanjaAranžman ne obuhvata:
☒ ulaznice i fakultativne izlete
☒ individualne troškove
☒ putno osiguranjeCene fakultativnih izleta: Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
* izlet za Karlove Vari - 25€,
* izlet za Drezden - 30€,
* krstarenje Vltavom 1 sat - 10€.


OPISI HOTELA:
-Hotel Globus 3* - http://www.hotel-globus.cz/en/ Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 156 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel BW Amedia 3* - www.bestwestern-ce.com/amediapraha Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 192 sobe, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Krystal 3* - http://www.prague-hotel- krystal.cz/ Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 374 sobe, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Albion 3* - http://albionhotel.cz/ Nalazi se oko 6 km od centra. Hotel ima 290 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Olympik 4* - http://www.olympik.cz/ Nalazi se oko 5km od centra. Hotel ima 306 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Olympik Tristar 3* - http://www.olympik.cz/ Nalazi se oko 5km od centra. Hotel ima 280 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel A&O 3*- https://www.aohostels.com/en/prague/prag-metro- strizkov/ Nalazi se na 5min od stanice Strizkov. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC.
- Fortuna City 3* - http://www.hotelfortunacityprague.com/ Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Fortuna West 3* - http://www.hotelfortunawestprague.com/ Nalazi se u blizini tramvajske stanice koja vodi do centra grada. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Top 4* - http://www.tophotel.cz/ Nalazi se oko 9km od centra. Hotel ima 810 soba, restoran, bar, zatvoreni bazen. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Juno 3* - http://www.hoteljuno.cz/uvod Nalazi se oko 12min voznje do centra. Hotel ima 258 soba i restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Praga 1885 4* www.praga1885.cz Hotel se nalazi na oko 15min od centra. Hotel ima 42 sobe i restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
- Hotel Mondeo 3* http://www.mondeoprague.cz/ Hotel se nalazi na oko 11km od centra. Hotel Mondeo je mali porodičan hotel u mirnom delu grada i ima restoran, bar i baštu.. Svaka soba ima tus/WC, TV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Gandijeva 148a (Novi Beograd, TC Piramida kockica)

Beograd, Srbija

Radno vreme:

Telefon: 011/630-44-30

 

Dodatne ponude

690din
Vrednost
1380din
Popust
50%
Ušteda
690din

POVRATAK
NA VRH