Izaberi svoj grad:

4D ultrazvuk +snimak 4D ultrazvuka na disku (CD) +nalaz lekara specijaliste 3500 din.

3500din

Vrednost
7000din
Popust
50%
Ušteda
3500din

Ponuda je istekla.
Drugi put budi brži :)

12 kupljeno kupona

Ponuda je uspela!

Napomene


 • Ponuda obuhvata Ekspertski 4D ultrazvuk
  - Ekspertski 4D ultrazvuk
  - Nalaz lekara specijaliste
  - Snimak 4D ultrazvuka na disku
  - Ekspertski 4d ultrazvčni pregled od 20 do 26 nedelje trudnoće, sa snimkom bebe na CD-u


 • Jedan kupon važi za jednu osobu


 • Možete kupiti više kupona


 • Obavezno zakazivanje telefonom


 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku minimun jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen


 • Kupon možete iskoristiti
  do 12. maja 2020. godine

4D ultrazvuk +snimak 4D ultrazvuka na disku (CD) +nalaz lekara specijaliste 3500 din. 4D ultrazvuk +snimak 4D ultrazvuka na disku (CD) +nalaz lekara specijaliste 3500 din.


Sve veći broj trudnica želi pregled pomoću 4D ultrazvuka, ili već koristi tu mogućnost. Kvalitetan aparat omogućava ginekologu da detaljno pregleda plod, dok budući roditelji za to vreme uživaju u pokretima svoje bebe, koju jasno vide na monitoru

Uvek možete videti kako vaša beba izgleda u stomaku ali ipak, izdvaja se važan termin: od 21. do 26. nedelje (prati se anatomija ploda, sa detaljnim pregledom srca).


PopustiSe i dobiceš više za manje para!

4D ultrazvučni pregled, uz popust od 50% koštaće Vas 3500 dinara sa PopustiSe kuponom u Poliklinici Gracia Medika.

Pregled obuhvata:

✔ 4D ultrazvuk


✔ Nalaz lekara specijaliste


✔ Snimak 4D ultrazvuka na disku


✔ 4d ultrazvčni pregled od 20 do 26 nedelje trudnoće, sa snimkom bebe na CD-u.
Šta je, u stvari, 4D ultrazvuk?

- Savremena kontrola trudnoće ne može da se zamisli bez ultrazvučnog pregleda. Ultrazvuk je neinvazivno dijagnostičko sredstvo koje ginekologu omogućava direktno i neposredno posmatranje ploda u materici. Koristi od ovakvog načina pregleda su nemerljive - pouzdano utvrđivanje trudnoće, analiza građe i otkrivanje eventualnih anomalija ploda.

Uporedo sa poboljšanjem kvaliteta slike standardnih dvodimenzionalnih ultrazvučnih aparata (2D), brz tehnološki napredak je doneo i sasvim novu tehnologiju pregleda, koja se bazira na ultrazvuku. Radi se o aparatima koji stvaraju trodimenzionalnu sliku (3D) i trodimenzionalni film (4D) analiziranog objekta. Za razliku od standardnog ultrazvučnog prikaza u vidu siluete (obrisa, senke), 3D/4D pregled bukvalno daje slici osećaj dubine i prostorne orijentacije. Razlika je ekvivalentna razlici između slike i skulpture.

Porodiljstvo je oblast medicine u kojoj je pomak u odnosu na dosadašnji način ultrazvučnog pregleda najuočljiviji i najfascinantniji. Na ekranu se prikazuje figura ploda, odnosno dela njegovog tela, čija površna anatomija može da se posmatra iz bilo kojeg ugla - što u određenim situacijama znatno olakšava analizu spoljašnje građe ploda, u bilo kojem periodu trudnoće.

I pre četvrtog meseca trudnoće, moguće je videti pokrete glave, tela i ekstremiteta ploda, čime je omogućena procena njegove motoričke aktivnosti i ponašanja - neuporedivo bolje nego konvencionalnim ultrazvučnim pregledom. U kasnijim fazama trudnoće, omogućeno je posmatranje celog spektra ponašanja ploda: mimika lica (zevanje, osmeh, mrštenje, plač, otvaranje očnih kapaka), ciljano ponašanje ekstremiteta (sisanje prsta, dodirivanje pojedinih delova tela rukama). Sve više se istražuju mogućnosti procene stanja ploda na osnovu izraza njegovog lica i ukupnog ponašanja - kako spontanog, tako i na određene spoljašnje stimuluse.

Dodatna prednost je mogućnost snimanja određenih detalja, koji kasnije mogu da se analiziraju u tri dimenzije, i bez prisustva pacijentkinje.

Važno je naglasiti da standardni ultrazvučni pregled ostaje nezamenljivi deo savremene kontrole trudnoće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara... Budi prvi :)

Lokacija

Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)

Beograd, Srbija

Telefon:
011/ 3285-140
011/ 3285-145
060/ 4414-350

Radno vreme:
Pon-Pet 08-21h
Subota 09-15h

 

Dodatne ponude

350din
Vrednost
350din
Super cena!
439din
Vrednost
1240din
Popust
64%
Ušteda
801din
150din
Vrednost
150din
Super cena!
150din
Vrednost
150din
Super cena!
439din
Vrednost
940din
Popust
53%
Ušteda
501din

POVRATAK
NA VRH